Ο Ξενώνας

Απολαύστε μια υπέροχη διαμονή στα Τζουμέρκα καθώς ο ξενώνας αποτελεί ένα εξαιρετικό ορμητήριο για rafting στα νερά του ποταμού Αράχθου , Ιππασία , Mountain bike και Πεζοπορία και αξέχαστες εκδρομές στα Πραμαντα ,το Συρράκο και στους Καλαρρύτες


Το οίκημα θεμελιώθηκε το 1833 σε ένα οικόπεδο 2 στρεμμάτων στο κέντρο του χωριού (κοντά στην πλατεία, την εκκλησία και τις ταβέρνες του χωριού), ανακαινίσθηκε και μετατράπηκε σε Παραδοσιακά Διαμερίσματα Α' ταξης το 2006. Τα τρία διαμερίσματα είναι μεγάλα, αυτόνομα και ανεξάρτητα με αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, Τ.V.(επίγεια και δορυφορική), DVD, Internet. Διακρίνονται από τον διαφορετικό εσωτερικό διάκοσμο και μπορούν να φιλοξενήσουν 4 έως 6 άτομα το καθένα.
1. Το πράσινο διαμέρισμα: Δίχωρο και μπάνιο
2. Το μπλε διαμέρισμα: Δίχωρο και μπάνιο
3. Το καφέ διαμέρισμα: Τρίχωρο και μπάνιο
4. Το “Κατώι” : χώρος υποδοχής και συνάθροισης (βιβλιοθήκη, τραπεζαρία, κουζίνα)Στον περιβάλλοντα χώρο του ξενώνα υπάρχουν : τέσσερις αυλές, πέτρινο αλώνι, στέρνα, ψησταριά, παιδική χαρά, mountain bikes για ποδηλασία, κήπος 1000 m² με συστάδα πανύψηλων πουρναριών και άλλων δέντρων και φυτών καθώς και άνετος χώρος για ξεκούραση.


Ο ξενώνας προστατεύει το περιβάλλον με:
• την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές : φωτοβολταϊκά συστήματα, ηλιακό θερμοσίφωνο
• βιολογικό καθαρισμό.

Στα διαμερίσματα προσφέρεται πρωινό που περιλαμβάνει παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής.