Μείνετε στο Ροδάμι

Το Ροδάμι  βρίσκεται στο Καλέντζι του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και απέχει 30km από τα Ιωάννινα. Η πρόσβαση από την πόλη των Ιωαννινων γίνεται μέσω της επαρχιακής οδού Ιωαννίνων-Πραμάντων, υπάρχει οδική σήμανση στην νότια έξοδο της πόλης.

Ο ξενώνας βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και υπάρχει σήμανση στον κεντρικό δρόμο για την εύκολη πρόσβαση. Η θέση του, σε απόσταση μόλις 20 χιλιομέτρων από τους 2 μεγάλους αυτοκινητόδρομους που οδηγούν είτε στα χιονοδρομικά κέντρα του Ανηλίου, του Μετσόβου και της Βασιλίτσας, είτε στα παράλια του Ιονίου, τον καθιστά ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές.

Βρισκόμαστε στα Τζουμέρκα

Οδικώς από την Αθήνα μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών – Ιωαννίνων, έξοδος Επισκοπικό, η απόσταση είναι 420km. Aπό την Θεσσαλονίκη η απόσταση είναι 270 χλμ, μεσω της Εγνατίας Οδού, έξοδος Τζουμέρκα / Κατσικάς. 

Αεροπορικώς : τα κοντινότερα διεθνή αεροδρόμια είναι το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και το αεροδρόμιο του Ακτίου στην Πρέβεζα.

Eπικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς για να μάθετε διαθεσιμότητες και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τη περιοχή.

Διεύθυνση

Καλέντζι

Τζουμέρκα Νομού Ιωαννίνων

Επικοινωνία

Email: hotel.rodami@hotmail.com
Telephone: +302659022444
Mobile: +306944196413

Call Now Button