ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, “ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ”

Με αφετηρία το Ροδάμι μπορείτε να πραγματοποιήσετε ημερήσιες εκδρομές, που θα σας οδηγήσουν σε αυθεντικά χωριά όπως το Συρράκο και οι Καλαρρύτες, ιστορικά μοναστήρια όπως η Μονή Κηπίνας και η Μονή Τσούκας, στο ιστορικό πέτρινο Γεφύρι της Πλάκας, στο λευκό σπήλαιο της Ανεμότρυπας και στους δίδυμους καταρράκτες

 

Χάρη στην ιδανική θέση του ξενώνα, μπορείτε εύκολα να επισκεφτείτε την πόλη των Ιωαννίνων με την λίμνη Παμβώτιδα, τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης, την χαράδρα του Βίκου στο Ζαγόρι, το Μέτσοβο και τα χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής καθώς και τις παραλίες του Ιονίου.

Σε απόσταση αναπνοής από το Ροδάμι...

Θαυμάστε το ιστορικό Γεφύρι της Πλάκας, το μεγαλύτερο πέτρινο μονότοξο γεφύρι στην Ελλάδα. Από το Ροδάμι περπατήστε μέχρι τις πηγές της Κλίφκης με τους φυσικούς καταρράκτες, ανηφορίστε στο Καστρί για να απολαύσετε την θέα στην χαράδρα του Αράχθου. Κολυμπήστε στον Άραχθο δίπλα στο γεφύρι της Πολιτσάς και στον Προφήτη Ηλία στο Κωστήτσι δείτε από ψηλά την ένωση του Καλαρρύτικου ποταμού με τον Άραχθο. Επισκεφτείτε το μουσείο μοντέρνας τέχνης Θ. Παπαγιάννη και την ιστορική Μονή Τσούκας.

Ανακαλύψτε τα Βόρεια Τζουμέρκα

Αφιερώστε 1 ημέρα στην περιοχή των Β. Τζουμέρκων. Ξεκινώντας με το λευκό σπήλαιο της Ανεμότρυπας στα Πράμαντα και με επόμενη στάση στην εντυπωσιακή Μονή Κηπίνας, η οποία είναι χτισμένη στο κοίλωμα κατακόρυφου βράχου. Στη συνέχεια περπατήστε στις πηγές Κουιάσας με τους φυσικούς καταρράκτες και τον νερόμυλο. Στο τέλος της ημερήσιας εκδρομής περιπλανηθείτε στα καλντερίμια των πανέμορφων παραδοσιακών χωριών Συρράκο και Καλαρρύτες.

3

Σε απόσταση αναπνοής από το Ροδάμι..

Θαυμάστε το ιστορικό Γεφύρι της Πλάκας, το μεγαλύτερο πέτρινο μονότοξο γεφύρι στην Ελλάδα. Από το Ροδάμι περπατήστε μέχρι τις πηγές της Κλίφκης με τους φυσικούς καταρράκτες, ανηφορίστε στο Καστρί για να απολαύσετε την θέα στην χαράδρα του Αράχθου. Κολυμπήστε στον Άραχθο δίπλα στο γεφύρι της Πολιτσάς και στον Προφήτη Ηλία στο Κωστήτσι, δείτε από ψηλά την ένωση του Καλαρρύτικου ποταμού με τον Άραχθο. Επισκεφτείτε το μουσείο μοντέρνας τέχνης Θ. Παπαγιάννη και την ιστορική Μονή Τσούκας.

tzoumerka

Ανακαλύψτε τα Βόρεια Τζουμέρκα

Αφιερώστε 1 ημέρα στην περιοχή των Β. Τζουμέρκων. Ξεκινώντας με το λευκό σπήλαιο της Ανεμότρυπας στα Πράμαντα και με επόμενη στάση στην εντυπωσιακή Μονή Κηπίνας, η οποία είναι χτισμένη στο κοίλωμα κατακόρυφου βράχου. Στη συνέχεια περπατήστε στις πηγές Κουιάσας με τους φυσικούς καταρράκτες και τον νερόμυλο. Στο τέλος της διαδρομής περιπλανηθείτε στα καλντερίμια των πανέμορφων παραδοσιακών χωριών Συρράκο και Καλαρρύτες.

Ανακαλύψτε τα Κεντρικά Τζουμέρκα

Αφιερώστε 1 ημέρα για να επισκεφτείτε τους δίδυμους καταρράκτες και το χωριό Καταρράκτης με την όμορφη πλατεία του. Στη συνέχεια κατευθυνθείτε στο χωριό Βουργαρέλι, όπου μπορείτε να επισκεφτείτε την κόκκινη εκκλησία και από εκεί το χωριό Θεοδώριανα, για να περπατήσετε μέχρι το ρέμα “Μαρκς” και τους καταρράκτες Σούδα.

Ιωάννινα

Σε μόλις μισή ώρα από τον ξενώνα βρίσκεται η πόλη των Ιωαννίνων, μια γραφική αλλά παράλληλα και σύγχρονη πόλη με τη λίμνη Παμβώτιδα και το όμορφο νησάκι της. Αξίζει να περπατήσετε στην παλιά πόλη μέσα στο Κάστρο, να επισκεφτείτε τα μουσεία : Αργυροτεχνίας , Αρχαιολογικό και Βυζαντινό. Η πόλη Προσφέρει πολλές επιλογές για να απολαύσετε την τοπική κουζίνα αλλά και την νυχτερινή σας διασκέδαση .
Λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Ιωάννινα αξίζει να επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης , το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Π.Βρέλλη και το Σπήλαιο του Περάματος.

Προορισμός 365 μέρες

Το Ροδάμι είναι η ιδανική επιλογή διαμονής για όλη την διάρκεια του χρόνου καθώς χάρη στην θέση του, μπορεί να αποτελέσει το ορμητήριο για : επίσκεψη στα Μετέωρα, εξόρμηση στα χιονοδρομικά κέντρα του Μετσόβου και του Ανηλίου, απόδραση στις παραλίες του Ιονίου και εκδρομή στο Ζαγόρι και την χαράδρα του Βίκου.
Μπορείτε να απολαύσετε και τις 4 εποχές του χρόνου την ομορφιά των Τζουμέρκων, ενός κρυμμένου θησαυρού της ενδοχώρας της Ελλάδος .

tzoumerka

Ανακαλύψτε τα Κεντρικά Τζουμέρκα

Αφιερώστε 1 ημέρα για να επισκεφτείτε τους δίδυμους καταρράκτες και το χωρό Καταρράκτης με την όμορφη πλατεία του. Στη συνέχεια κατευθυνθείτε στο χωριό Βουργαρέλι, όπου μπορείτε να επισκεφτείτε την κόκκινη εκκλησία και από εκεί το χωριό Θεοδώριανα, για να περπατήσετε μέχρι το ρέμα “Μαρκς” και τους καταρράκτες Σούδα.

Ioannina

Ιωάννινα

Σε μόλις μισή ώρα από τον ξενώνα βρίσκεται η πόλη των Ιωαννίνων, μια γραφική αλλά παράλληλα και σύγχρονη πόλη με τη λίμνη Παμβώτιδα και το όμορφο νησάκι της. Αξίζει να περπατήσετε στην παλιά πόλη μέσα στο Κάστρο, να επισκεφτείτε τα μουσεία : Αργυροτεχνίας , Αρχαιολογικό και Βυζαντινό . Προσφέρει πολλές επιλογές για να απολαύσετε την τοπική κουζίνα αλλά και την νυχτερινή σας διασκέδαση .
Λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Ιωάννινα αξίζει να επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης , το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Π.Βρέλλη και το Σπήλαιο του Περάματος.

4 3

Προορισμός 365 μέρες

Το Ροδάμι είναι η ιδανική επιλογή διαμονής για όλη την διάρκεια του χρόνου καθώς χάρη στην θέση του, μπορεί να αποτελέσει το ορμητήριο για : επίσκεψη στα Μετέωρα, εξόρμηση στα χιονοδρομικά κέντρα του Μετσόβου, απόδραση στις παραλίες του Ιονίου και εκδρομή στο Ζαγόρι και την χαράδρα του Βίκου.

Μπορείτε να απολαύσετε και τις 4 εποχές του χρόνου την ομορφιά των  Τζουμέρκων, ενός κρυμμένου θησαυρού της ενδοχώρας της Ελλάδος .

Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο